Anmälan

Nu är årets Bankvarvsvecka i full gång, varmt välkommen att anmäla dig! Vill du beställa årets snygga träningströja gör du det genom att välja storlek i rullisten. Tshirten är i funktionsmaterial som effektivt transporterar svett och fukt från kroppen och samtidigt som det håller dig behagligt varm närmast kroppen vid utomhusträning. Du håller dig både snygg och bekväm med andra ord!  

OBS! Antalet är begränsat så missa inte chansen att få ett högkvalitativt träningsplagg till ett fantastiskt pris: 95:- inkl frakt hem till dig!  

Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på “Anmäl person”. Anmäler du flera deltagare klickar du på knappen ”Anmäl person” mellan var och en. När du är klar med alla anmälningar klickar du på ”Checka ut” för att gå vidare. I kassan betalar du bara eventuella tröjor. Att delta i Bankvarvet kostar inget!

1. Anmäl dig själv eller hela ditt lag.

Nollställ

2. Färdig med dina anmälningar?

Du kan anmäla flera personer innan du checkar ut. 
Om du har en värdekod, fyll i denna i kassan.

Kvalitet

En kortärmad teknisk T-shirt i syntesmaterial. Designad för att hålla dig sval så du får ut det bästa av träningen. Maximal komfort för att du ska kunna röra dig fritt. 

100% polyester, pique-stickad, 150 gram per kvm. Ett tekniskt tyg som andas, är lätt att tvätta och torkar snabbt. 

Storlekstabell 

Mät bredd och längd, Bredd (A) / Längd (B), på din favorittröja och välj den storlek som motsvarar måtten i tabellen nedan. Ange din storlek i formuläret ovan.

Så här mäter du (klicka på bilden för större bild).