Webbanmälan är nu stängd

Har du inte hunnit anmäla dig till Bankvarvet 2022? Maila då info@bankvarvet.se eller kom förbi i Kullaparken fredag den 3 juni mellan kl: 09.00-17.45 så löser vi självklart det!

Läs mer om vad som händer i Kullaparken den 3 juni samt information till dig som är anmäld här.

1. Anmäl dig själv eller hela ditt lag.

Nu närmar vi oss årets Bankvarv och det har blivit dags att anmäla sig! Vill du beställa årets snygga träningströja gör du det genom att välja storlek i rullistan. Tshirten är i funktionsmaterial som effektivt transporterar svett och fukt från kroppen samtidigt som den håller dig behagligt varm vid utomhusträning. Du håller dig både snygg och bekväm med andra ord!  

OBS! Antalet är begränsat så missa inte chansen att få ett högkvalitativt träningsplagg till ett fantastiskt pris: 75 kr!  

Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på “Anmäl person”. Anmäler du flera deltagare klickar du på knappen ”Anmäl person” mellan var och en. När du är klar med alla anmälningar klickar du på ”Checka ut” för att gå vidare. Att delta i Bankvarvet kostar 95 kr för personer över 16 år. Vill du däremot springa något av våra öppna spår under veckan så gör du det helt gratis och ingen anmälan krävs! Vi erbjuder även er som väljer att springa öppet spår att beställa årets Bankvarvs-tröja, välj då “Jag vill bara ha en T-shirt” i rullistan under klass.

 

Viktigt när du fyller i anmälan är att fylla i alla fält som är markerade med *. 

 

Matbiljetter till företagslag

Vi erbjuder er som anmäler ett lag möjlighet att i förhand köpa matbiljetter till era anställda. En matbiljett kostar 95 kr inklusive dricka, för mer info och beställning av 2 matbiljetter eller fler vänligen kontakta info@kindaydresparbank.se.

2. Färdig med dina anmälningar?

Du kan anmäla flera personer innan du checkar ut. 
Om du har en värdekod, fyll i denna i kassan.

Kvalitet

En kortärmad teknisk T-shirt i syntesmaterial. Designad för att hålla dig sval så du får ut det bästa av träningen. Maximal komfort för att du ska kunna röra dig fritt gjord av 100% polyester. Ett tekniskt tyg som andas, är lätt att tvätta och torkar snabbt. 

Storlekstabell 

Mät bredd och längd, Bredd (A) / Längd (B), på din favorittröja och välj den storlek som motsvarar måtten i tabellen nedan. Ange din storlek i formuläret ovan.

Så här mäter du (klicka på bilden för större bild).