Integritetspolicy

Information om personuppgifter

Det är viktigt för oss på bankvarvet.se att du känner dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter med största omsorg och i enlighet med GDPR, så att vi kan ge dig en positiv och relevant upplevelse genom de tjänster och erbjudanden vi förmedlar.

Som kund hos bankvarvet.se kan du vara trygg i att vi endast registrerar de uppgifter som krävs för att vi ska kunna leverera våra tjänster till dig.

För våra leverantörer hanterar vi personuppgifter om enskilda näringsidkare och uppgifter för kontaktpersoner för att hantera avtalet oss emellan.

För våra vänner som inte är kunder men vill få information från bankvarvet.se registrerar vi endast de uppgifter vi behöver för att hålla kontakten och efter samtycke från dem.Vi delar inte ut personuppgifter till någon tredje part.

Vi delar inte ut personuppgifter till någon tredje part annat än vad myndigheterna kräver av oss i enlighet med personuppgiftsförordningen.

Hej Bankvarvare!

På lördag kan du hämta ut din nummerlapp i Kullaparken från kl 09:00. Du som inte anmält dig till loppet ännu kan göra det då med.

Kl 10:00 börjar dagen med olika aktiviteter och kl 11:00 går starten för Bankvarvet 2024!