Bankvarvet 2023

Bankvarvet 2023 – Stort Tack!  

Nu är vi bankvarvade för i år. Tack alla ni som kom och spred glädje och energi. Som promenerade, joggade, skuttade eller sprang! Snart kommer filmen från bankvarvskvällen i Kullaparken, men redan nu kan du se det härliga bildspelet nedan. Du kan också logga in på racetimer och kolla din tid – slog du förra årets?  

Vi ses igen #Bankvarvet2024  

Hej Bankvarvare!

Fredagen den 2:a juni smäller det. Då välkomnar vi sommaren genom att snöra på oss löpardojorna och ge oss ut på årets upplaga av Bankvarvet. Sista anmälningsdag är 1 juni 13:00, därefter är det efteranmälan i Kullaparken den 2 juni mellan kl 9.00 och 18.30 som gäller.

Program för bankvarvskvällen:

Vi drar igång i Kullaparken klockan 17.00 och håller på fram till ca 20.30.  Kinda-Ydre Sparbank, kommunen och flera andra aktörer finns på plats med olika aktiviteter och temat för kvällen är förstås rörelseglädje för hela familjen. 

18.30 Gemensam uppvärmning
18.45 Startskottet går!

  • Prova på: padel, boule och frisbee-golf. 
  • Träffa Kisa Bollklubb och delta i roliga aktiviteter.
  • Fyll på med energi och nåt gott i magen hos Restaurang Blå hästen och Lions.
  • Lyssna på artistframträdande av Elsa Göransson (som förutom att uppträda i parken även återfinns utmed spåret).
  • Ta del av härligt peppande musik som framförs på flera platser längs med banan.

Och missa inte – efter loppet är det prisutdelning samt utlottning av fina priser  bland alla som deltar i loppet.

Saknar du inspiration nu när marken inte är så där härligt grön? Kika in filmen från förra årets Bankvarv – vi lovar att det kommer spritta i benen efteråt. 

Filmen från Bankvarvet 2023

Filmen från Bankvarvet 2022

Filmen från Bankvarvet 2021

Vad roligt vi hade det! #Bankvarvet

Filmen från Bankvarvet 2020

Bankvarvsveckan 2020 var en succé – Se hur stämningen var på plats! #Bankvarvet

Pepp med Carolina Klüft ​ 

Den 11-12 mars 2020 var Carolina Klüft i Österbymo och Kisa för att inspirera barn och ungdomar till rörelse och för att förmedla vikten av att vuxna peppar sina barn och ungdomar att röra på sig. Se filmen med vår intervju av Karolina.

Filmen från Bankvarvet 2019

Vi sprang, vi sågs och vi segrade! Det är känslan efter den allra första upplagan av Bankvarvet. Och även om någon kom först över mållinjen så är vi alla vinnare! Och vad gjorde väl lite regn när stämningen var på topp och värmen kändes ända inifrån hjärtat! 393 stycken springande och promenerande Kindabor och tillresta kan inte ha fel: #Bankvarvet blev en succé! Och det tackar vi alla er deltagare för!

Hej Bankvarvare!

På lördag kan du hämta ut din nummerlapp i Kullaparken från kl 09:00. Du som inte anmält dig till loppet ännu kan göra det då med.

Kl 10:00 börjar dagen med olika aktiviteter och kl 11:00 går starten för Bankvarvet 2024!